Wij wilden een kleine bruiloft, intiem met een feest in eigen tuin. Dat konden we prima zelf regelen……..dachten we…. Juist doordat we het feest thuis gaven en vrienden betrokken voor zang en toneel, kwam de regie ook voor onze rekening. Toen kregen we het aanbod om Anouk als Weddingplanner in te zetten.

In het begin hadden we bedacht dat zij een paar kleine dingen op zich zou nemen en wij de rest maar al snel nam Anouk de totale organisatie op zich. Tot in perfectie werd alles geregeld, teruggekoppeld en overlegd. Anouk dacht aan zaken waar wij niet over nagedacht hadden zoals: “Op welk moment willen jullie gefeliciteerd worden, bij binnenkomst met de gasten in een rij of pas daarna en wat minder formeel…” De kinderen hadden die dag ook een belangrijke rol en Anouk zorgde ervoor dat zij zich ook net zo belangrijk voelden als wij als bruidspaar.

Anouk heeft het talent om aan alles te denken en alles te zien, ze is op de juiste momenten aanwezig maar zo discreet dat je bijna niet in de gaten hebt dat ze er is. Alles werd opgelost….rosé te weinig, de taart die op de grond viel…. Anouk gaf de boodschap: “Jullie blijven genieten en ik los het op!” Zo voelde het ook…… Wij raden iedereen die een grote of kleine bruiloft heeft gepland Anouk als Weddingplanner aan! Dankzij Anouk was onze trouwdag een onbezorgd sprookje!
September 2011

 

Anouk heeft samen met ons de hele bruiloft georganiseerd en dat is ons heel goed bevallen! Voor ons was de organisatie van een bruiloft namelijk helemaal nieuw en hadden hier dus hulp bij nodig, zo kwamen we bij Anouk terecht. Ze heeft alles begeleid en ons geholpen met de voorbereidingen. We hebben van te voren samen afgesproken wat zij zou doen en wat we zelf zouden doen. Anouk hield dit dan goed bij in een tijdschema. Dit was voor ons erg fijn, omdat we zelf door onze drukke werkschema wel eens iets vergaten! Door haar flexibiliteit, creativiteit, enthousiasme maar vooral leuke persoonlijkheid was de samenwerking erg fijn en is alles goed gegaan! Anouk wist wat ze deed en was altijd voorbereid.

Ze luisterde naar ons, maar bracht ook eigen ideeën in! Wat wij zelf als positief ervaarden, omdat dit vaak goede ideeën waren, maar ook onze wensen accepteerden. Ook was Anouk onze ceremoniemeester en dat kunnen we zeker aanbevelen! We hebben de dag zelf niks hoeven regelen en het juist met alle vertrouwen overgelaten aan Anouk. Dit heeft ze heel professioneel gedaan. Alles was geregeld en op tijd klaar. Kortom: Ze heeft het top gedaan! Het was voor ons een dag om nooit vergeten en dat was zeker (mede) dankzij haar!!