TIPTOP diensten
Zoveel bruiloften, zoveel wensen.
Je kunt Tip Top Trouwen inhuren voor de gehele organisatie van een bruiloft, of voor een deel van de organisatie, voor advies of voor een startup.

Alles uit handen geven
Denk je bij een weddingplanner aan iemand die de hele organisatie van jullie bruiloft van begin tot het eind uit handen neemt?
In dat geval denk ik vanaf het begin mee over de opzet van de dag, het zoeken van een geschikte trouwlocatie, tijdsplanning, budgettering, selecteren van geschikte leveranciers, het aanleveren van unieke ideeën, het opzetten van een draaiboek, invulling van de dag en alles daar omheen.
Tip Top Trouwen neemt daarnaast veel werk uit handen door veel voorwerk en onderzoek te doen.


Een beetje zelf en een beetje door Tip Top Trouwen
Het is ook mogelijk om Tip Top Trouwen in te huren voor een deel van de organisatie.
Stel dat je vooral in de opstart fase niet weet waar je moet beginnen, dan kan ik je op weg helpen om vorm te geven aan de organisatie.
Daarnaast is het ook mogelijk dat je zelf de gehele organisatie doet en dat je Tip Top Trouwen alleen inschakelt als ceremoniemeester.
In dat geval zal ik ook zorg dragen voor een gedetailleerd draaiboek en daarmee samen met jullie de laatste puntjes op de spreekwoordelijke 'i' zetten.


Gouden Tips van Tip Top
Wanneer je alleen advies wilt bij bijvoorbeeld het selecteren van een geschikte locatie, of tegen een specifiek probleem/uitdaging aanloopt, dan kun je Tip Top Trouwen inschakelen voor een adviesgesprek. Op basis van mijn kennis kan ik met jullie meedenken en ideeën aandragen en natuurlijk advies geven.


Start-up
Je wil zelf je bruiloft organiseren, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen en hoe je het aan moet pakken!
In dat geval kun je Tip Top Trouwen vragen om jullie gedachten en wensen te structureren en jullie te voorzien van een plan van aanpak waarmee je zelf verder kunt. Op die manier weet je dat je op de goede weg bent en dat je niets vergeet. Ik help jullie een stukje op weg!